26 februar, 2006

Stranda introduserar "studieveka"!

Torsdag bestemte me oss for at me fredag etter skulen skulle reise strake vegen til Stranda, der køllene Kriss & Henn venta, saman med resten av student-KRIK Trondheim og min kjære bror og hans frende Luigi..nei..Mario!

Det vart i sanning ein vellukka vri på heimreisa! Gled dykk til filmen, seier eg berre! Spaningsmomentet litt i kor kjapt den vert ferdig,hehe..

Godt å vere heime no! Vert verande til neste mandag - herleg! Vonleg mykje ski og ein del jobbing:)

Har vore lite oppdateringar å skode her på bloggjen i det siste. Men slik er det med bloggarlivet som livet elles - Det går opp og ned. Hehe. Har ikkje vore særleg ned i humør og den slags, misforstå meg rett, men i oppdateringstrott har eg vore litt nede. Difor ikkje noko før no. Ta det, eller lat det vere, som dei seier i eit engelsk uttrykk...

3 Comments:

At 11:16 p.m., Blogger Svein Arne said...

Akk og ve!
Jeg som hadde tenkt å ta meg en tur til Stranda mens studKRIK Trheim var der, men så ble det ikke noe av læll. Vi klarer visst alrdi å treffes!
Unnskyldning denne gangen var lang reisevei (det er jo faktisk veeeldig langt) og uvisst på hvordan føret var. Men det ser jo ut som om det var ganske bra på det bildet da...

Jaja, vi får prøve igjen neste gang!

 
At 11:07 a.m., Blogger Hanne Marte said...

Fytti flate, ditta såg hærlig ut!!! trur ej må kome mej heim til helga...hadde vore digg! Hold mej oppdatert på snømengda:)

 
At 1:45 a.m., Blogger aasen said...

D sko du ha gjort, veittu! Me hadde d knall! Me ska nok klare å koke oss i hop t slutt, frende i aust! D e sunt å gle sej, veit du;)

Konge at du heiv dej på aeroplanet, hannus! kjekt du stakk innom her i kveld:) håpa på tur i morga! d e pudder på Hod!! Konge!!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home

 

-->